Telefon szám: (06-70) 544 7881

Telefon szám: 06-70 544 7881

Díjtalan házhoz szállítás: XVIII, XIX, XX, XXI, XXIII. kerületekben.

Szervíz díjak

Vásárlói tájékoztató a meghibásodott készülékek javításának menetéröl és feltételeiröl:

1. A hibás készülék leadása  első lépésben adatfelvétel történik, melyben a készülék egyéni sorszámot kap, rögzítjük típusát, hibáját, a javítás várható költségét, határidejét, és a leadó nevét, telefonos elérhetőségét. A felvételi lapból egy másolatot adunk minden ügyfelünknek, amit meg kell örizni, és ami alapján a javítás végén 100%-os pontossággal beazonosítható és átvehető a készülék.

2. A készüléket a következő lépésében bevizsgálásra-, illetve ha a leadáskor rögzített javítási költséglimitet nem éri el, automatikusan szervizelésre is kerül. Ezzel a módszerrel időt és pénzt spórolunk mindkét fél számára. Ha a szervizelés költsége magasabb, mint a leadáskor maximált összeg, telefonon egyeztetünk a pontos árról.

3. A javítás (vagy a bevizsgálás) után SMS-ben vagy telefonon értesíti Önt a javítás megtörténtéről, áráról, és az átvétel lehetőségéről.

4. Az utolsó lépésben realizálódik a felvételi lap alapján történö személyes átvétel: a javítás kifizetése, illetve a készülék elszállítása az üzletböl. A javításokra 30-60 nap garanciát vállalunk.

 

Alap karbantartás / tisztítás:

 

 

Fekete lézernyomtató 4.000 - 6.500 Ft
Színes lézernyomtató, fénymásoló 5.500 Ft-tól

Egyéb alapjavítások*:Lézer nem veszi fel a lapot  6.500 Ft-tól

*Az árak tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t és csak tájékoztató jellegűek.

 

Bevizsgálási dij 3000 Ft